מגזין איפור מקצועי
מתוך האתר הרישמי "benefit"מדובר על חברת איפור מקצועי השוכנת כמו שסיפרנו – מעבר לים כשמוצרי האיפור מוגשים באריזות צבעוניות מזמינות. גם שמות המוצרים והאיורים הנלווים אליהם, מתחכמים ובעיקר מפלרטטים. הכול החל אי שם באינדיאנה הרחוקה – נולדו להן שתי תאומות ג'ין וג'ן.
את מלאכתם בעולם האיפור המקצועי החלו כאשר, האחת ניחנה ברוח יצירתית ודמיון צבעוני חוצה גבולות , השנייה משלימה אותה עם ראש עסקי מפותח.
את מכלול הכישרון היצירתי והעסקי לקחו השתיים צעד אחד חשוב קדימה וב1976 הקימו את המותג המתקתק והנוסטלגי : "בנפיט".
החנות הראשונה התפרסמה במהירות , הכול אודות לפיתוח מוצרי איפור מקצועי, שנתנו מענה מדויק לבעיות המטרידות נערות צעירות…
את הכול ארזו באריזות משעשעות עם ברק שובב בעיניים, כזה המעלה חיוך תמידי.אל השתיים הצטרפו בנותיה של ג'ין – אנני ומאגי והן עוסקות בפיתוח מוצרים עד היום.
השבחים לא איחרו להגיע ממיטב המגזינים היוקרתיים ברחבי העולם, ונתנו ל"בנפיט" מקום ראוי בעולם צבעוני מלא דמיון ובעיקר בעולמן של הנשים.
"אין צורך להתחבא מאחורי שקרים קטנים ויפים – וידויי היופי האלו יהממו אותך וגם המסקרה…"
כך הוכרזה המסקרה החדשה בליווי כרזה משעשעת המציינת " כן, הם אמיתיים" כשמדובר כן, על הריסים.אווירת הרטרו המלווה את המותג מאז הקמתו יחד עם קריצות החן שאין ניתן להתעלם מהן, מותירות את "בנפיט" למותג מעורר השראה צבעונית.












